Як смачно зробити Морквяний торт з хурмою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні починається рік чорного водяного кролика 🐰
У новорічну ніч обов’язково потрібно задобрити цього звірка, залучити його розташування 💖 Думаю, морквяний торт з ніжним вершково-сирним кремом та хурмою підійде!😋
У новорічну ніч обов’язково потрібно задобрити цього звірка, залучити його розташування 💖 Думаю, морквяний торт з ніжним вершково-сирним кремом та хурмою підійде!😋
Інгредієнти
Тісто:
350г моркви
240г пшеничного борошна
150г цукру
100г ростить. масла
3 яйця
1 ч. ложка розпушувача
1ч.ложка без гірки соди
цедра 1 апельсина
1ч.ложка прянощів (кориця, гвоздика, імбир, мускатний горіх)
щіпка солі
Крем:
350г сирного сиру
200мл вершків 33%
80г цукрової пудри
1 велика хурма
Морквяний торт з хурмою покроковий рецепт
1. Моркву натерти на дрібній тертці, змішати з цедрою апельсина. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем, содою, сіллю і прянощами. Окремо збити яйця з цукром, влити ростить. масло, збити до однорідності. Ввести борошняну суміш в два-три прийоми, вимішуючи лопаткой.
2. Додати моркву, перемішати. Викласти у змащену маслом і простеленную папером для випічки форму розміром 20х20см (або круглу). Випікати при температурі 180 градусів 55-60 минут.
3. Перевірити шпажкою, вона повинна виходити з бісквіту сухий. Остудити. Приготувати крем. Для цього скласти в чашу міксера всі холодні інгредієнти і збити холодним віночком до пышности.
4. З бісквіта зрізати верхівку, подрібнити. Бісквіт розрізати на дві частини, прошарувати кремом, додати шматочки хурми. Зверху обмазати кремом і посипати крошкой.