Тістечка з шоколадного бісквіту з вишнею

Як смачно зробити Тістечка з шоколадного бісквіту з вишнею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печиво шалено смачне і повітряне. Ніжний шоколадний бісквіт в поєднанні з сирним кремом і кисло-солодкою вишнею-приголомшливо!! Обов’язково приготуйте!

Інгредієнти

Тісто:
✔️яйце 3 шт
✔️підсолоджувач
✔️молоко 50 гр
✔️борошно рисова 80 гр
✔️какао 15 гр
✔️розпушувач 4 гр

Крем:
✔️сир м’який 200 гр
✔️підсолоджувач

Начинка:
✔️вишня заморожена 50 гр
✔️підсолоджувач
✔️крохмаль кукурудзяний 6 гр+15 гр води

КБЖУ на 100 гр👉196.3/14.4/6.6/18.7
Вага 420 гр

Тістечка з шоколадного бісквіту з вишнею покроковий рецепт

1. Відокремити білки від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до міцних піків. До жовтків додати підсолоджувач і збити до білого. До жовтків додати молоко, борошно, какао і розпушувач, перемішати. Потроху ввести білки, перемішуючи лопаткою знизу вгору. Тісто викласти на деко вигляді печива. Відправити випікатися в розігріту до 180° духовку на 6-7 хвилин. ⠀ ⠀⠀

2. Готуємо крем: до сиру додати підсолоджувач, перемішати. Начинка: вишню розморозити, додати підсолоджувач, перемішати. Крохмаль розвести в холодній воді і додати вишню, нагрівати в мікрохвильовій печі до загустіння. Остудить.

3. З бісквіту склянкою вирізати рівні печеньки. Змастити печеньку кремом, в середину викласти начинку, накрити другою печивом. Обрізки бісквіта підсушити(в духовці/мікрохвильовці/на сковороді) і подрібнити в крихту. Обваляти в печиво крошке.

Відео рецепт 👇