Морквяний торт з вареним згущеним молоком

Морквяний торт з вареної згущеним молоком простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Коржі:
265 г борошна,
270 г моркви,
150 г раст.масла,
150 г волоських горіхів,
140 г коричневого цукру,
3 великих яйця,
2 ч. л. разрых.,
1/2 ч. л. солі,
1 ч. л. кориці,
1 ч. л. апельсинової цедри.
Продукти кімнат.темп.

Крем (варіант 1):
банка вареного згущеного молока,
300 г кисломолочного сиру,
200 холодних вершків 33-38%.

Крем (варіант 2):
банка вареного згущеного молока,
250 г холод. вершків 33-38%,
200 р холод. сметани 25-30%,
пакетик згущувача вершків і сметани.

Морквяний торт з вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. Горіхи підсмажити і дрібно порубати (не в борошно). Моркву натерти на самій дрібній тертці (та, що колючий). Яйця збити з цукром і сіллю в пишну масу. Змішати борошно з корицею і разрых. Просіяти до яєць. Перемішати. Влити олію, перемішати. Додати моркву і цедру, перемешать.
2. Додати горіхи, перемішати. Випікати в 2х формах 18 див. при 180 гр. 40-50 хв. (перевірити шпажкою) Дати коржам охолонути на решітці. Зрізати верхівки. З одного коржа зрізати також низ. Кожен корж розрізати пополам.
3. Обрізки підсушити. Можна приготувати будь-який варіант крему. Сирний щільніше, на вершках рідині. У мене на вершках. Для першого варіанту збити сирний сир. Додати вершки, взбить.

4. Додати згущене молоко, збити. Для другого – збити вершки. Додати сметану та загусник, перемішати. Додати згущене молоко, перемішати. Обрізки подрібнити з жменею горіхів (можна без них). Обсипати готовий торт.