Ягідне домашнє морозиво з смородини і вершків

Ягідне домашнє морозиво з смородини і вершків простий рецепт. Дні апатії, «все погано», «все жахливо», «ми приречені» настали. Значить, саме час включити режим робота (хоча, мені здається, я в ньому останні пару років живу), взяти заготовлені фото і настукати по екрану простенький рецепт. Він, до речі, хоча б від спеки врятує.

Інгредієнти

180г чорної смородини
250г вершків 33%
50г жовтків
150г цукру

Ягідне домашнє морозиво з смородини і вершків покроковий рецепт

1. Подрібнити смородину в пюре. Можете перетерти через сито, але це не обязательно.
2. Жовтки з цукром заваріть на водяній бані до загустіння не більше 12ті хвилин. Вершки збити до воздушности.

3. Акуратно змішати все до однорідності маси, розкласти по формах і прибрати в морозилку на кілька годин. Готово!