Мексиканський десерт пиріг три молока

Як зробити смачний Мексиканський десерт пиріг три молока рецепт простий. Одного разу я спробувала його в маленької кафешке і виявилася захоплена його текстурою . Після цього, я захотіла його повторити. Пройшло з цього моменту 2 роки. І нарешті, моя кухня залита вершковим ароматом. Десерт максимально простий, але дуже виграшний. Ви тільки подивіться як він красивою подається 😍 ВСЕ, ДАВАЙТЕ ГОТУВАТИ!

Інгредієнти

на форму 18х28 см:

БІСКВІТ
Борошно – 350 г
Розпушувач – 8 р
Яйце – 3 шт
Сіль – щіпка
Цукор – 180 г
Вершкове масло – 120 г
Молоко – 180 г

ЗАЛИВКА
Вершки 10%( молоко) – 140 р
Згущене молоко – 280 р
Концентроване молоко 8.6% – 260 р

КРЕМ
Вершки від 33% – 250 г
Цукрова пудра – 15 м

Мексиканський десерт пиріг три молока покроковий рецепт

1. Відокремте білки від жовтків. Чаша для білків повинна бути чистою і сухою білки додайте щіпку солі і 120 г цукру. Збийте до твердих піків. У жовтки додайте залишок цукру (це 60 г) і збийте до моменту, поки маса не посвітлішає. Додайте розм’якшенням вершкове масло, соедините.
2. Додати до жовтків молоко, збийте. Додайте до цієї маси борошно і розпушувач. Добре перемішайте. В кілька етапів вмішайте білки в тісто. Перемішайте акуратно лопаткою. Форму змастіть вершковим масло і перелийте в неї тісто. Випікайте в попередньо розігрітій духовці до 175 градусів 30-35 минут.

3. Дайте бісквіту повністю охолонути. Переверніть бісквіт і приберіть верхню рум’яну скоринку ( цей етап можна пропустити) Підготуйте заливку. Змішайте вершки, згущене молоко і концентроване молоко в однорідну массу.
4. Гарненько проколіть бісквіт шпажкою або виделкою на безліч дірок. Влийте на бісквіт заливку. Накрийте форму харчовою плівкою і приберіть пиріг в холодильник мінімум на 3 години, а краще на ночь.

5. Підготуйте крем. Збийте вершки з цукровою пудрою до твердих піків і розподіліть по стабілізувати пирога. Десерт готовий!

Відео рецепт 👇