Мультизлаковые хлібці з кукурудзяної муки, насіння і кунжуту

Ці мультизлаковые хлібці набагато корисніше і смачніше покупних. Зберігайте рецепт. Мультизлаковые хлібці з кукурудзяної муки, насіння і кунжуту простий рецепт.

Інгредієнти

✅ Борошно кукурудзяне або будь-яка інша корисна 150 гр (1 склянка)
✅ Будь-які насіння або злакові 250 гр (1,5 склянки)
У мене⬇️
гарбузове насіння 100 гр
лляне насіння 50 гр
кунжут 100 гр

✅ Сіль 1 год л
✅ Масло 2-3 ст л (у мене оливкова і соняшникова)
✅ Вода 300-350 мл

Мультизлаковые хлібці з кукурудзяної муки, насіння і кунжуту покроковий рецепт

1. Беремо 250 гр будь-якого насіння, у мене кунжут, гарбузове насіння і льон. Додаємо до них 150 гр будь-корисної борошна, у мене кукурудзяна 🌽. Потім 1 ч л солі, 2-3 ложки олії і 350 мл води, перемішуємо. Води може знадобитися трохи більше або менше, залежно від борошна 😀. ⠀

2. Все перемішуємо і даємо настоятися тесту хвилин 20 ⏳. ⠀ Викладаємо тісто на деко рівним тонким шаром, попередньо застеливши її якісним пергаментом, відправляємо в духовку на 10 хв на 200 градусов.

3. Потім дістаємо, надрізаємо на прямокутники і знову в духовку на 25-30 хв 160 градусів 🔥. Дивіться, щоб хлібці стали золотистими, тоді вони готові 🙌. ⠀ Залишаємо в духовці до повного охолодження, щоб вони підсохли і стали більш хрусткими 👌. ⠀

Відео рецепт 👇