Муссовый торт «Ягідне козуб» з чізкейком

Муссовый торт «Ягідне козуб» з чізкейком простий рецепт. У цю літню спеку цей муссовый торт тепер мій фаворит.

Інгредієнти

Розмір готового торта
18 см * 7 см (висота)

Бісквіт:
Жовток -3
Цукор -20 г цукру
Білок -3
Цукор -70 г цукру
Борошно -90 г борошна

Ягідне пюре у мене Жимолость (можна чорницю, смородину і т. д.)
Ягода -235 р
Лимонний сік – 22 р
Цукор – 50 г

Ягідний чізкейк
Порошковий желатин – 9 р
Вода – 45 г води
Вершковий сир – 150 р
Цукор -35 г цукру
Сметана 20% -150 р
Згущене молоко-20 г

Вершки -260 р
Збити і з’єднати обидві маси.

Сироп:
20 г води
10 г цукру

Муссовый торт «Ягідне козуб» з чізкейком покроковий рецепт

1. Бісквіт.
Готове перекладаємо тісто в кондитерський мішок і формуємо коло і бортики ( як на відео ) Відправляємо в розігріту духовку при 180 гр. до золотистого кольору .
2. Ягідне пюре.
Усе з’єднати і варити 10 хв. зняти з вогню і розділити м’якоть від соку. Прибрати в холодильник до повного остывания.

3. Ягідний чізкейк.
Порошковий желатин + Вода. З’єднати і залишити на 15 хв. для набухання. Все з’єднати і перемішати до однорідної маси. Додати желатин і розпушений перемешать.

4. Відправляємо сон ягід. Відкладаємо трохи мусу і прибираємо в холодильник ( щоб потім прикрасити ) В основну частину мусу відправляємо м’якоть і перемешиваем.

5. Збираємо основу у формі 18 див. Просочуємо. Відправляємо туди ягідний мус і прибираємо в холодильник на 4 години. Дістаємо прикрашаємо залишилися мусом і знову прибираємо в холодильник. Прикрасити ягодами з желанию.

Відео рецепт 👇