Як зробити м’яку яловичину шматком запечена в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
1 кг м’якоті яловичини
Оливкова олія, сіль, ч. перець, гірчиця
М’яка яловичина шматком запечена в духовці покроковий рецепт
1. М’ясо рясно посолити поперчити і обмазати маслом з усіх боків Обсмажити на добре розігрітій сковороді по хвилині з кожної сторони Перекласти у форму для запікання і обмазати горчицей.
2. Готувати в розігрітій до 170• духовці до температури 55• всередині (30-40 хвилин) Готовий ростбіф обернути пергаментом, а потім фольгою і дати відпочити мінімум 30 минут.
3. М’ясо для ростбіфа вибирайте без жилок, в ідеалі це повинна бути мармурова яловичина. Термін зберігання в холодильнику 2-3 дні!
Відео рецепт 👇