Як смачно зробити М’ясні відбивні зі свинячої вирізки на сковороді “Соломоны” простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це самий швидкий рецепт відбивних.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 219/14/14/10
М’ясо – свиняча вирізка – 300 г (можна Готувати з будь-якого м’яса – свинина, яловичина, курка, індичка…)
Крохмаль (будь-який) – 50 г
Соєвий соус – 50 мл
Рослинна олія для смаження – 3-4 ст. л.
М’ясні відбивні зі свинячої вирізки на сковороді “Соломоны” покроковий рецепт
1. М’ясо нарізати тонкими не великими шматками й відбити. За бажанням поперчити, солити не треба!
2. Кожен шматочок занурюємо спочатку в соєвий соус, потім крохмаль і смажимо на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної масла.
3. Час готування залежить від товщини шматочків і від самого м’яса. Свинина я смажу трохи дольше.
4. Курка або індичка готується швидше. Кришкою накривати не треба. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇