Мясний рулет з курки, бекону, грибів, сиру та сметани

Відмінний варіант як на святковий стіл, так і для будь-якого застілля. Як зробити М’ясний рулет з курки, бекону, грибів, сиру і сметани рецепт простий.

Інгредієнти

✅Курячий фарш -500 гр
✅Бекон-300 гр
✅Цибуля -1 головка
✅Печериці-300 гр
✅Сир-200-300 гр
✅Сметана-200 мл
✅Сіль перець за смаком

М’ясний рулет з курки, бекону, грибів, сиру і сметани покроковий рецепт

1. Нарізати дрібно цибулю і печериці, обсмажити на олії, додати сметану і сир, тушкуємо до розплавлення сиру; ⠀ В курячий фарш додати сіль перець і змішати;

2. На папір викласти бекон, зверху рівномірно розподілити фарш і начинку, загорнути рулет і накрити фольгою (дивитися відео);

3. Відправляємо в духовку на 40 хвилин при 190°, потім відкриваємо фольгу та папір даємо підрум’янитися ~ 10 хвилин .Всім приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇