Як смачно зробити М’ясний рулет з свинячої грудинки і часнику в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Грудинка свиняча – 1,5 кг
Часник – 5-6 зубчиків
Перець чорний – 1 ч. л.
Паприка – 1-2 ч. л.
Сушений часник – 2 ч. л
Гострий перець – 1/2 ч. л.
Чебрець, розмарин – 1/2 ч. л
Оливкову олію – 20 р
Сіль – за смаком
М’ясний рулет з свинячої грудинки і часнику в духовці покроковий рецепт
1. подрібнити В ступці чебрець і розмарин. Додайте трохи солі, так краще буде подрібнювати. 🔹Перекласти в миску, додати перець чилі, паприку, чорний перець, сушений часник, сіль, часник і оливкову масло.
2. Свинячу грудинку промити, обсушити. 🔹Розрізати шматок грудинки в довгий пласт. Зробити надрізи. Відбити з двох сторін. 🔹Натерти спеціями. Скрутити в щільний рулет. Закріпити форму рулету нитками.
3. Загорнути в пергаментний папір і фольгу. 🔹Залишити маринуватися мінімум на 2 години, краще на ніч. 🔹Готувати в розігрітій до 180°С (356°F) духовці приблизно на 1,5-2 часа.
4. Я дала повністю охолонути і прибрала в холодильник. 🔹Можна їсти відразу після приготування і не прибирати в холодильник. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.
Відео рецепт 👇