Мясо в духовці під шубою з сиром

Як смачно зробити М’ясо в духовці під шубою з сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

•Свинина 600 г
•1 цибулина
•1 болгарський перець
•майонез+гірчиця 5 ст. л.
•вершкове масло 20 г
•томатна паста 2 ст. л.
•улюблені спеції
•сир 150 г
•зелень для прикраси

М’ясо в духовці під шубою з сиром покроковий рецепт

1. М’ясо відбиваємо і викладаємо в жароміцну форму. Найкраще підійде шия. Додаємо мелений перець і улюблені специи.

2. Змащуємо сумішшю майонезу і гірчиці, закладаємо цибулею, нарізаною півкільцями і перцем, нарізаним кубиками. На кожен шматок м’яса кладемо маленький шматочок вершкового масла і додаємо трохи томатної пасты.

3. Можна додати ще трохи спецій за смаком і щедро посипаємо сиром. Запікаємо 30-40 хвилин в розігрітій до 180* духовці, накривши мокрим пергаментом.

Відео рецепт 👇