Мясо Веллінгтон зі свининою та грибами печерицями

М’ясо Веллінгтон🎄 Ошатне новорічне гаряче. В оригінальному рецепті використовується яловичина, а у нас буде свинина. Як зробити М’ясо Веллінгтон зі свининою та грибами печерицями рецепт простий.

Інгредієнти

-свиняча вирізка 500 р
-1 пласт листкового бездріжджового тіста
-гриби печериці 400 г
-1 цибулина
-гірчиця 1-2 ст. л
-сирокопчений бекон 5-6 пластинок

М’ясо Веллінгтон зі свининою та грибами печерицями покроковий рецепт

1. Поперчіть вирізку, посипати розмарином і обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору. Гриби і цибулю поріжте і обсмажте на рослинному маслі. Далі в класичному рецепті їх потрібно подрібнити в однорідну масу (і я зробила так ,але думаю не подрібнювати буде смачніше )

2. Підсолити масу. Листкове тісто розкачайте в прямокутник ,викладіть бекон ,грибну масу і вирізку ,попередньо змащену гірчицею. Подсолите.

3. Згорніть рулет і защипайте краю збоку, і впоперек. Змастіть желтком.

4. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 40 минут.

Відео рецепт 👇