Але зараз я хочу з вами поділитися рецептом мигдальне праліне, зберігай, щоб не втратити.
Інгредієнти
100 гр мигдалю
50 гр Цукор
20 гр води
Мигдальне праліне покроковий рецепт
1. Замочити мигдаль в окропі на 20 хвилин і зчистити шкірку. Підсмажити горіхи в духовці 150 градусів – 10 хвилин. Воду з цукром з’єднати в сотейнику з товстим дном і поставити на огонь.
2. Коли сироп досягне 110 градусів ввести гарячі горіхи з духовки. Варити сироп з горіхами поки він не стане карамельного кольору. Вилити масу на силіконовий килимок і дати остыть.
3. Поламати козинаку на шматочки і Пробити в блендері – довго – до стану пасти. Готово – можна використовувати відразу. Зберігання: в герметичній баночці до місяця холодильнике.