Як смачно зробити Мигдальне тістечко макаронів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я не профі в приготуванні макаронів, я швидше любитель. Скільки я билася з цими маленькими гаденышами. Навіть плакала. Але потім, виключивши всі помилки, я їх зробила! І знову плакала
1. Для початку отвешиваем білок,50 гр в глибоку миску і 50 гр в чашку. Просіваємо борошно, якщо борошно волога, сушимо в духовці при 90-100гр хвилин 5-10,дивіться по своїй духовці! Якщо борошно сушили, то спочатку охолодити, потім просіваємо! Весь відсів за борт(якщо робите для себе то пофіг, можна і з крупинками побільше). У борошно просіваємо пудру! Перемішуємо це все віночком гарненько!
В сотейник всипаємо цукор і додаємо воду, ставимо на вогонь, поруч ставимо миску з білками. Ми будемо робити 2 справи одночасно. Постійно помішуючи варимо сироп і стежимо за температурою, як тільки вона досягне 90-95 градусів починаємо збивати білки продовжуючи варити сироп. Білки повинні бути збиті до консистенції «піни для гоління» або до щільних пік, це коли при перевертанні миски вони не випливають з неї. Коли сироп досяг 110градусов починаємо вливати його в білки збиваючи їх на середній швидкості міксера!
2. Якщо до моменту готовності сиропу ваші білки злегка опало, швидко збиваємо їх ще раз і вливаємо сироп👌🏻 Коли весь сироп вліт, повертаємо швидкість міксера на максимум і продовжуємо збивати до охолодження маси до 45 градусів. це робиться для того, щоб коли ми будемо додавати другу частину білка, він не згорнувся.
Охолоджена маса повинна так-ж залишатися в мисці при перевертанні і нікуди не витікати! Витікає? Починаємо заново! В білкову масу додаємо другу частину білка і суміш з борошна і пудри і починаємо вимішувати круговими рухами, до тих пір, поки маса не почне стікати з лопатки широкою стрічкою!
3. Перекладаємо макронаж в мішок з круглою насадкою, або просто відрізаємо кінець мішка і відсаджуємо макарохи в шаховому порядку, для кращої циркуляції повітря! Включаємо духовку на 140 гр і залишаємо макарони підсипати біля неї, як тільки утворюється плівка на кришках і палець не буде липнути, ставимо макаронів в духовку приблизно на 10-20 хв.
Як тільки утворюються спіднички, відкриваємо духовку і розгортаємо деко, ставимо назад в духовку і допікаємо наші кришечки. Готові макаронів легко знімаються з пергаменту ,остуджуємо кришки і начиняємо! Ставимо готові тістечка в щільно закритій коробці або контейнері в холодильник на ніч для просочення. І Бон апетит!