Мигдальний пиріг з полуницею простий рецепт. Мигдальний випічка завжди неймовірно соковита і ароматна : мигдальний круасан , мигдальний торт … дома ж швидко можна приготувати ароматний літній пиріг . Обов’язково додайте більше ягід – буде ідеально 😍
Інгредієнти
Тісто:
165 грам цукрової пудри
190грамм мигдальної муки
25 грам пшеничного борошна
120 грам вершкового масла
3 яйця (180 грам)
Полунична начинка:
150 грам полуничного пюре
20 грам цукру
8 грам кукурудзяного крохмалю
Крем:
200 грам сирного сиру
70 грам цукрової пудри
80 грам вершків 33%
Мигдальний пиріг з полуницею покроковий рецепт
1. Тісто:
Всі сухі інгредієнти змішуємо , додаємо яйця і розтоплене вершкове масло. Об’єднуємо, виливаємо у форму 24 см, посипаємо мигдалевими пелюстками. Випікаємо 40 хвилин при температурі 165 градусів до золотистости.
Всі сухі інгредієнти змішуємо , додаємо яйця і розтоплене вершкове масло. Об’єднуємо, виливаємо у форму 24 см, посипаємо мигдалевими пелюстками. Випікаємо 40 хвилин при температурі 165 градусів до золотистости.
2. Полунична начинка:
Все змішуємо, ставимо на вогонь і уварюють до загусання, даємо охолонути 2 часа.
Все змішуємо, ставимо на вогонь і уварюють до загусання, даємо охолонути 2 часа.
3. Крем:
Сир збиваємо з пудрою до однорідності, додаємо вершки і ще раз збиваємо. Відсаджуємо як на відео насадкою 1 А.
Сир збиваємо з пудрою до однорідності, додаємо вершки і ще раз збиваємо. Відсаджуємо як на відео насадкою 1 А.
Відео рецепт 👇