Тістечка Їжачки з бісквіту зі згущеним молоком і горіхами

Тістечка Їжачки з бісквіту зі згущеним молоком і горіхами простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
8-яєц великих
300гр-борошна
150гр-цукру
1-ч/л розпушувача
3-год/л какао

Для крему:
200гр. злив масло
150мл згущеного молока
100мл вар. згущенки
100гр подрібнених горіхів

Для просочення:
2ст/л молока
1ч/л сах.пудри
1ч/л коньяку (можна без)

Тістечка Їжачки з бісквіту зі згущеним молоком і горіхами покроковий рецепт

1. Яйця гарненько збити до пишної маси, поступово додаючи цукор, збиваємо до повного розчинення цукру. (15 хв). Додаємо в кілька етапів борошно і розпушувач акуратно помішуючи венчиком.

2. Противний змащуємо маслом і застеляємо пергаментом вливаємо частину тіста і відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку на 20 хв при 180.з В іншу частину тіста додаємо какао акуратно перемішуємо і так-ж выпекаем.

3. Даємо коржам охолонути вирізаємо по формі у мене (кругла) просочуємо, змащуємо кремом, і украшаем.

4. Відправляємо в холодильник на одну годину після даємо простояти в кімнатній температурі близько години обов’язково накривши фольгой.

Відео рецепт 👇