Намазки з кабачків з плавленим сиром, морквою та цибулею

Намазки з кабачків з плавленим сиром, морквою і цибулею простий рецепт.

Інгредієнти

1 середній кабачок
2 моркви
1 цибулина
1 ч. л солі
1ч.л солодкої паприки
Перець чорний
3 зубчики часнику
2 сирка ” Дружба

Намазки з кабачків з плавленим сиром, морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Кабачок, цибулю нарізати кубиком. Моркву натерти на середній тертці. Часник пропустити через прес. Спочатку обсмажити моркву, цибулю, кабачок і кожну закладку овочів обсмажувати 4-5 минут.

2. Суміш посолити, поперчити, додати паприку. Накрити на кришкою і тушкувати до м’якості кабачка. Покласти часник, перемешать.

3. Овочеву суміш перекласти в миску, дати охолонути. У остигнула масу покласти сир, кріп різаний і пробити занурювальним блендером.

4. НАМАЗКИ готова, подавати як самостійне блюдо або на хлебе.

Відео рецепт 👇