Настоянка на лимон, апельсин і грейпфрут на горілці

Швидка цитрусова настоянка 🍊 Настоянка на лимон, апельсин і грейпфрут на горілці простий рецепт. Можливо ви вже бачили цей рецепт на просторах інтернету, вирішила затестить. Смак легкий, приємний, відтінки цитруса, злегка солодкий. Рецепт для лінивих (хоча цедру знімати не найприємніше справу) і для тих, хто хоче смакову горілку випити.

Інгредієнти

цедра половини апельсина
цедра одного лимона
цедра 1/3 грейпфрута
цукровий сироп — 50 мл
горілка/самогон — 500 мл

Настоянка на лимон, апельсин і грейпфрут на горілці покроковий рецепт

1. Зняти цедру цитрусових без альбедо (біла прошарок між цедрою і м’якоттю). У мене місцями попало, але я просто лінива 😁🤷♀️

2. У скляну банку закинути цедру, налити цукровий сироп і горілки. Залишити банку на 40-50 хвилин, періодично збовтувати вміст банки.

3. Далі відфільтрувати від цедри (процес не стала вставляти відео) і подавати в охолоджених шотах.

Відео рецепт 👇