Новорічний бісквітний рулет кольоровий рецепт простий 🎄 Ідеальний варіант для новорічного столу. А ще це шалено смачно і гарно!
Інгредієнти
🔹яйце 4 шт
🔹цукор 170 р
🔹борошно 200 г
🔹розпушувач 1 ч/л
🔹ванілін 1 р
🔹харчовий барвник (червоний, зелений)
Для крему:
🔹вершки 33% 200 мл
🔹сирний сир 70 г
🔹цукрова пудра-70 г
Новорічний бісквітний рулет кольоровий покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром до пишної білої маси. Потім додаємо жовтки. Далі просіваємо борошно і розпушувач, додаємо ванілін і перемішуємо лопаткою до однорідної консистенции.
2. Далі тісто ділимо на 2 рівні частини і додаємо барвники. Перемішуємо і викладаємо на деко по черзі. Відправляємо в розігріту духовку на 180′ приблизно на 20-25 хв (орієнтуйтеся по своїй духовці)
3. Потім гарячий корж звертаємо в рулет і остуджуємо. Готуємо крем. Вершки, сирний сир і цукрову пудру збиваємо до стійкої піни і крем готов.
4. Наносимо на повністю остиглий корж і загортаємо в рулет.
Відео рецепт 👇