Огірочки малосольні швидкого приготування з часником простий рецепт в домашніх умовах. Любите малосольні огірочки? Якщо так, то цей рецепт для вас! Він найсмачніший з усіх, з якими я готувала. А готувала я їх багато різних. Кожне літо пробую новий спосіб замолосолить огірки. І ось він! Нарешті! На ньому я і зупинюся, тепер такі готувати завжди) Огірочки виходять просто мега хрусткі! Помірно солоні, дуже-дуже смачні! Обов’язково вибирайте невеликі, тугонькие огірочки для засолу. Перерослі не годяться 😉
Інгредієнти
банку 1,5-2 л:
~ 1 кг огірків
Зелень: листя хрону, кріп і т. д.
3-5 зубчиків часнику
Чорний, запашний перець
Для розсолу:
1 л води
2 ст. л солі
1 ч. л цукру
Огірочки малосольні швидкого приготування з часником покроковий рецепт
1. Огірки добре вимити, обрізати кінчики з обох сторін. У банку скласти зелень, часник, перець. Натромбировать щільно огурчиками.
2. До води додати сіль і цукор. Довести розсіл до кипіння. Залити киплячим розсолом огурчики.
3. Прикрити кришкою і залишити, щоб охололи. Потім переставити банку в холодильник на 1 день. Ну а потім подавати на стіл! Приємного тобі апетиту!
Відео рецепт 👇