Овочеві котлетки – прекрасний варіант, як можна з’їсти побільше овочів. Зі сметаною або йогуртом – просто ульот. У мене їдять навіть діти. ⠀ Готувати дуже швидко. Можна як гарнір до м’яса або риби. ⠀ Овочі можна варіювати за смаком і наявності.
Замість капусти кольрабі візьміть кабачок, цукіні або картоплю. З них виходить дуже ситно. ⠀ Зберігайте, готуйте, не забудьте зазначити в сториз! Напишіть в коментарях, цікаві такі рецепти? Щоб мені було зрозуміло, що не тільки випічкою єдині )). Як зробити Овочеві котлетки з броколі, цвітної капусти кольрабі рецепт простий.
Замість капусти кольрабі візьміть кабачок, цукіні або картоплю. З них виходить дуже ситно. ⠀ Зберігайте, готуйте, не забудьте зазначити в сториз! Напишіть в коментарях, цікаві такі рецепти? Щоб мені було зрозуміло, що не тільки випічкою єдині )). Як зробити Овочеві котлетки з броколі, цвітної капусти кольрабі рецепт простий.
Інгредієнти
Брокколі – 100 г
Кольорова капуста – 100 р
Кольрабі – 1 шт
Яйце – 2 шт
Часник – 1-2 зубчики
Зелень – 3-4 гілочки (можна дрібно нарізати бадилля кольрабі як у мене)
Борошно-3-4 ст л (у мене 2 ст л мигдальної і 2 ст л зеленої гречки)
Сіль, спеції за смаком.
Овочеві котлетки з броколі, цвітної капусти кольрабі покроковий рецепт
1. Брокколі і цвітну капусту дрібно наріжте. У каструлі доведіть воду до кипіння. Закиньте в киплячу воду капусту на 1-2 хвилини. Злийте воду.
2. Кольрабі натріть на крупній тертці. Часник через часникодавку. Зелень дрібно наріжте. У мисці змішайте всі інгредієнти. При необхідності додайте трохи муки.
3. Ложкою або руками викладайте на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. Смажити на середньому вогні під крышкой.