Овочевий пиріг галета з кабачком, баклажаном і помідором

Як приготувати смачний Овочевий пиріг галета з кабачком, баклажаном, помідором і перцем рецепт в духовці простий. Дуже сезонне у мене сьогодні блюдо. Для нього підійдуть будь-які овочі. У мене це кабачок, баклажан, помідор, болгарський перець, цибуля. Їх можна використовувати в будь-якому співвідношенні і замінити іншими овочами на ваш смак. Готуємо на камені 30 хвилин. Якщо використовуєте звичайний лист – 40 хвилин.

Інгредієнти

Для тесту:
Олію слив. 100 гр
Борошно 200 гр
Сіль 1/2 ч. л
Крижана вода 4ст.л
1 яйце для змащування країв.

Для начинки:
Маленький кабачок,
маленький баклажан,
1 помідор,
1 цибулина,
1 болг. перець.
Сир 100 гр (у мене сулугуні і російський порівну)
Сіль за смаком
Перець, орегано, базилік.

Овочевий пиріг галета з кабачком, баклажаном і помідором покроковий рецепт

1. Холодне масло рубаємо в крихту (я тру на крупній тертці), додаємо сіль, борошно, воду, замішуємо тісто. Прибираємо а холодильник поки будемо займатися начинкою. Овочі ріжемо, сир ріжемо на тонкі пластинки.
2. Дістаємо тісто. Розкачуємо його на пергаменті в коло. Якщо не підкладіть папір відразу, потім важко буде перенести галету. Викладаємо овочі і сир чергуючи один одного. Защипуємо краю і змащуємо їх яйцом.

3. Овочі злегка змащуємо зростання. маслом, підсолюємо за смаком, посипані травами. Випікаємо на пекарському камені 30 хвилин при температурі 180 гр