Гіра пшеничний хліб з насінням соняшника

“ГІРА” – ПШЕНИЧНИЙ ХЛІБ З НАСІННЯМ СОНЯШНИКА 🌻🌻🌻 Люблю я насіння соняшника в хлібі 😀 Ще на етапі замісу тісто просто пахне! Новий рецепт пшеничного хліба 👍 Тісто не високою гідратації, зручно з ним працювати, а виходить чудовий хліб)

Інгредієнти

На 4 буханки:
– 280 закваски (у мене хмельова, можна пшеничне 100%)
– 760 холодної води
– 300 борошна пш 1с
– 100 борошна пш цз
– 800 борошна гш зс
– 25 солі
– 200 насіння 🌻

Гіра пшеничний хліб з насінням соняшника покроковий рецепт

1. Змішати всі, крім солі і насіння. Залишити на ферментолиз на 30-40 хвилин. В цей час насіння гарненько промити і просушити на сухий сковороде.
2. Додати в тісто сіль і замісити тісто. В кінці вводимо насіння. Бродіння при 22-24 (приблизно 4-6 годин), оброблення на 4 частини, предформовка, отлежка, формування. – холодна розстойка при 5-7 градусів 14-18 часов.
3. Випічка з парою при 240 15 хвилин, без пари при 220 12-13 хвилин. Смачного вам хліба!!!

Відео рецепт 👇