Як зробити Паджон корейські овочеві млинці рецепт простий.
Інгредієнти
🍽 На 3-4 млинця:
1,5 склянки шеничной борошна
3 ст. л. кукурудзяного борошна
1/2 ст. л. розпушувача
1/2 ч. л. солі
1/4 ч. л. куркуми
1,5 склянки + 2 ст. л. води
ОВОЧІ (всього ~ 3 чашки):
Пучок зеленої цибулі, порізаний
1/4 нашаткованої білокачанної капусти
1 морква, нарізана брусочками
1 кабачок, нарізаний брусочками
1 халапеньо, нарізану
СОУС:
1 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. рисового оцту
1 ч. л. води
1/2 ч. л. кунжутного масла
1/2 ч. л. кленового сиропу
Посипати насінням кунжуту і пластівцями чилі⠀
Паджон корейські овочеві млинці покроковий рецепт
1. Змішайте всі інгредієнти для тіста до отримання однорідної маси. Додайте овочі в тісто і перемішайте. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи масла.
2. Коли олія нагріється, додайте кілька ложок тесту, щоб вийшов тонкий млинець. Злегка зменшіть вогонь до середнього і смажте протягом 4-5 хвилин, потім переверните.
3. Додайте ще трохи олії по краях і обсмажте ще 3-4 хвилини до золотистого кольору і хрусткої скориночки. Наріжте на шматочки і подавайте з соусом.
Відео рецепт 👇