Як смачно зробити Панкейкі з гарбуза на кефірі і рисовим борошном простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Гарбуз 230 гр
Яйце 1 шт
Борошно рисова 80 гр
Кефір 2,5% 100 гр
Розпушувач 3 гр
Підсолоджувач за смаком
Панкейкі з гарбуза на кефірі і рисовим борошном покроковий рецепт
1. Гарбуз очистити і нарізати не великими кубиками, викласти їх в пакет і відправити в мікрохвильову піч на 5 хвилин (пакет покласти на тарілку), можна запекти в духовці, головне, що б стала гарбуз мягкой.
2. Всі інгредієнти помістити в чашу блендера і пробити заглибним блендером до однорідної консистенции.
3. готове тісто Викладаємо на розігріту сковороду столовою ложкою. Випікати під кришкою, на повільному вогні, з двох сторон.