Пармеджано з баклажанів по італійськи простий рецепт.
Інгредієнти
Вихід ~ 3 порції
Баклажан 300 гр (9 пластинок)
Помідори 300 гр
Сир моцарела 100 гр
Пармезан (або будь-який твердий сир) 50 гр
Сіль (у мене горіхова) за смаком
Пармеджано з баклажанів по італійськи покроковий рецепт
1. Баклажани нарізати пластинками. По 3 шт. на порцію. Моцарелу нарізати шматочками. Твердий сир потерти. Помідори обдати окропом, зняти шкірку і потерти па тертці.
2. Баклажани обсмажити на грилі або сухій сковороді. Викласти скибочку баклажана на деко, потім моцарелу, протерті помідори, посолити, зверху викласти філе і повторити слои.
3. Верхній шар – баклажан. І зверху тертий сир. Запікати 15 хвилин при 180 градусах.
Відео рецепт 👇