Солодкий плов з сухофруктами: родзинками, курагою і фініками

Як смачно зробити Солодкий плов з сухофруктами: родзинками, курагою і фініками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Один зі святкових страв на вірменське Різдво!

Інгредієнти

1,5 склянки рису (у мене довгозерний пропарений), можна взяти і круглий.
родзинки обов’язково, курага і фініки за бажанням (можна також чорнослив),
100г вершкового масла.

Солодкий плов з сухофруктами: родзинками, курагою і фініками покроковий рецепт

1. Рис зварити в підсоленій волі до готовності. В окремій сковорідці на повільному вогні, у вершковому (або топленому) олії обсмажити промиті і просушені сухофрукты.

2. Постійно помішуючи, обсмажуємо до набухання родзинок. Додаємо готові до рису і сухофрукти смешиваем.

3. Плов готовий! Готуйте на радість і приємного апетиту!