Запечені курячі стегна з хрусткою скоринкою в духовці

Як смачно зробити Запечені курячі стегна з хрусткою скоринкою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я знаю, що багато хто з вас краще легкі нежирні вечері, але сьогодні п’ятниця, а значить можна побалувати себе смачними жирненьким стегенцями в духовці.

Інгредієнти

Для маринаду на 5 великих стегон:
– 2 ч. л з гіркою зернистої гірчиці
– 1 ч. л лимонного соку
– 2 ч. л оливкової олії
– 3 ч. л меду
– сіль, перець за смаком

Запечені курячі стегна з хрусткою скоринкою в духовці покроковий рецепт

1. Жир і зайву шкіру з стегенець я віддаю перевагу зрізати, мені здається, так вони виходять менш жирними. Для маринаду змішую всі інгредієнти і залишаю на 1 курку час.

2. Взагалі тут можна не передерживаться граммовки і трохи поекспериментувати: додати більше одних інгредієнтів і менше других.

3. Запікаємо стегна 40 хвилин при 180 градусах. Поглядайте за ними, поки вони готуються, шкірка досить швидко згорає. Моя ось сьогодні підгоріла)

Відео рецепт 👇