паска з полуничною начинкою всередині

паска з полуничною начинкою всередині простий рецепт. Багато хто вже напекли паски, тому, хочу розповісти про цікавий і дуже святковий варіант подачі. Мене часто запитують: «Як приготувати паски з начинкою?» Ось один із способів. Начинка виходить освежающе весняної ягідної і дуже смачною. Звичайно, його обов’язково треба зберігати в холодильнику. Готувати все дуже швидко і просто.

Інгредієнти

Паска вага 450 г (діаметр 14см висота 9см)
Сир Маскаэпоне 250г
Вершки 33-35% 150г
Цукрова пудра 30г
Полуниця (заморожена) 300г
Ванільний цукор 15г
Агар 4г

Для декору:
Полуниця свіжа
Шоколад
Яйця «цукерки»

паска з полуничною начинкою всередині покроковий рецепт

1. З паски вирізати внутрішню частину, відступивши від краю 1-1,5 см. Прибрати м’якуш. Полуницю розморозити, додати ванільний цукор пюрировать, додати агар, довести до кипіння на середньому вогні, помішуючи, варити пару хвилин. Перелити в іншу миску, помішуючи, трохи остудить.
2. Збити вершки з сахпудрой до консистенції танення морозива, додати до сиру, перемішати. Половину залишити для декорування верхівки. Далі діємо быстро.
3. Якщо паска сухуватий, то можна всередині за допомогою пензлика просочити (з’єднати ванільний цукор з водою, довести до кипіння і остудити) У решту сирну масу в два прийоми додати полуничну, швидко перемішати, залишаючи разводы.

4. Заповнити порожнину паски начинкою, закрити «кришечкою» з паски щільно. Зверху нанести сирний крем, прибрати в холодильник на годину (можна на ніч). Украсить.