Паста карбонара з сиром і вершками

Паста карбонара з сиром і вершками простий рецепт за 10 хвилин!

Інгредієнти

-100 г копченої грудинки;
-100 г тертого пармезану;
– 200 мл вершків;
-200 г пасти;
-2 яєчних жовтки;

Паста карбонара з сиром і вершками покроковий рецепт

1. Велику каструлю води довести до кипіння, додавати у воду 1/2 ст л солі, потім варити пасту на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці. Зняти пасту з вогню, відкинути на дуршлаг.

2. Грудинку порізати смужками і обсмажити в глибокій сковороді до рум’яної скоринки. У склянці змішати вершки, два жовтки і 3/4 пармезана.

3. Макарони викласти в сковороду до обсмаженої грудинці і додати вершково-сирну масу;

4. Прогріти все разом протягом 4-5 хвилин, поки макарони не вберуть вершковий соус. Подавати незамедлительно.

Відео рецепт 👇