Паста карбонара з сиром і вершками простий рецепт за 10 хвилин!
Інгредієнти
-100 г копченої грудинки;
-100 г тертого пармезану;
– 200 мл вершків;
-200 г пасти;
-2 яєчних жовтки;
Паста карбонара з сиром і вершками покроковий рецепт
1. Велику каструлю води довести до кипіння, додавати у воду 1/2 ст л солі, потім варити пасту на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці. Зняти пасту з вогню, відкинути на дуршлаг.
2. Грудинку порізати смужками і обсмажити в глибокій сковороді до рум’яної скоринки. У склянці змішати вершки, два жовтки і 3/4 пармезана.
3. Макарони викласти в сковороду до обсмаженої грудинці і додати вершково-сирну масу;
4. Прогріти все разом протягом 4-5 хвилин, поки макарони не вберуть вершковий соус. Подавати незамедлительно.
Відео рецепт 👇