Паста макарони під соусом з помідорів, перці і сиру

Паста макарони під соусом з помідорів, перці і сиру простий рецепт.

Інгредієнти

-будь-які макарони твердих сортів
-250 гр помідор Черрі
-1 свіжа головка часнику
-Оливкова олія
-1 солодкий болгарський перець
-1 цибулина
-Спеції (у мене Прованські трави і копчена паприка)
-100 гр сиру Фета або бринзи

Паста макарони під соусом з помідорів, перці і сиру покроковий рецепт

1. Цибулю і перець крупно нарізаємо. З часнику відрізаємо верхівку, як на відео. Помідори, часник, цибуля, перець викладаємо у форму для запікання, збризкуємо оливковою олію, посипаємо улюбленими спеціями і запікаємо в духовці 40-45 хвилин при 180 градусах.

2. відварюємо Макарони відповідно до інструкції. Готові овочі викладаємо в чашу блендера, до них додаємо сир Фету і добре перебиваємо до однорідної консистенции.

3. Викладаємо пасту на тарілку і поливаємо овочевим соусом, прикрашаємо зеленню і наслаждаема найніжнішим вкусом.

Відео рецепт 👇