Паста з фаршем і томатами на сковороді

Як смачно зробити Паста з фаршем і томатами на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Паста «аля-болоньєзе». Оскільки ми живемо не в Італії та відповідних продуктів не маємо, паста адаптована під наш регіон і смак нашої сім’ї. Так само, як і плов, ми готуємо інакше. Не судіть строго, спробуйте просто як окремо взяте блюдо в окремо взятій державі і ви у нього обов’язково закохаєтесь😉😋

Інгредієнти

Фарш – 800 гр (яловичина)
Цибулю 🧅 -1 шт
Моркву 🥕- 1 шт
Стебло селери – 2 шт (якщо є)
Сухе вино – 50 мл
Томати у власному соку – 500 мл
Сіль, спеції, мускатний горіх, базилік.
Спагетті

Паста з фаршем і томатами на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю 🧅 дрібно нарізати , моркву 🥕 натерти на дрібній тертці, селеру нарізати дрібним кубиком. На рослинному маслі пасерувати овочі, приблизно 10 хвилин. Додати фарш і смажите до повного випаровування соку, постійно помішуючи і розминаючи комочки.

2. Додати вино і испаряете його приблизно 5 хвилин. Доводьте за смаком сіллю і спеціями, додати томати 🍅 або томатний сік 🧃 доводьте до кипіння, накриваєте кришкою і убавляете вогонь 🔥 до мінімального Тушкуйте на повільному вогні 1-1.5 години

3. Варіть спагетті 🍝 згідно інструкції 😉 Готові спагетті 🍝 викладіть в глибоку тарілку , наверх соус болоньєзе і натертий пармезан. За бажанням прикрашаєте гілочкою базиліка 👌