Соковита буженина з яловичини в духовці

М’ясо, що тане в роті 🤤 Буженина з яловичини, дуже смачний маринад для м’яса, який підходить для всіх видів м’ясо. Страва чудово підходить для святкового, столу і на кожен день, його можна подавати як у холодному вигляді, так і в гарячому, так само це прекрасна заміна ковбасі. Як зробити запечену соковиту буженину з яловичини в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

🔸Яловичина філе лопатою частини-1, 5 кг
🔸Часник -2 -3 зуб.
🔸Томатна паста -1 ст. л
🔸Аджика -1 ст. л.
🔸Рослинне масло – 5-6 ст. л.
🔸Спеції: паприка – 1 ч. л, чорний перець-1 ч. л., сванская сіль-1 ч. л. приправа для м’ясо-1 год, л.
🔸Розмарин свіжий -1 гілочка
🔸Сіль за смаком

Соковита буженина з яловичини в духовці покроковий рецепт

1. Змішуємо всі спеції, інгредієнти з маслом. М’ясо проколюємо ножем з обох сторін і змащуємо сумішшю, гарненько втираємо і залишаємо так маринуватися на 2-3 години при кімнатній температурі ( чим довше, тим краще, можете на добу залишити )

2. Якщо на добу, потрібно, загорнути м’ясо у харчову плівку і прибрати в холодильник. ⠀ Далі загортаємо м’ясо в папір для запікання і щільно у фольгу. Відправляємо в розігріту духовку до 180° С приблизно 2 години, але це залежить від розміру м’ясо. ( +-).

3. По закінченню часу дістаємо м’ясо, розкриваємо фольгу та папір і відправляємо ще раз в духовку щоб вийшла рум’яна кірочка, на 15-30 хвилин ( це за бажанням, я так не робила) М’ясо готове. ⠀ Приємного апетиту!