Паста з грибами печерицями у вершковому соусі

Сама ніжна Паста з грибами печерицями у вершковому соусі простий рецепт. Гриби + паста + вершки > все інше. А ще вона дуже просто готується).

Інгредієнти

– 250 гр грибів
– 1 невелика цибулина
– 25 гр вершкового масла + трохи оливкової
– 1 зубчик часнику
– Сіль, перець
– 250 гр пасти, будь-якої форми
– 200 мл вершків 20%
– 100 гр пармезану

Паста з грибами печерицями у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Тонко нарізаємо цибулю і гриби, подрібнюємо часник. На вершковому маслі і ол маслі обсмажуємо пару хвилин мелений перець і часник, потім додаємо цибулю, гриби і сіль (приблизно 1/2 год л), готуємо близько 10 хв, поки не випарується жидкость.

2. Паралельно варимо макарони в підсоленій воді рівно стільки, скільки вказано на упаковке.

3. До грибами вливаємо теплі вершки, неповний ополоник води, в якій варилася паста, і натертий сир. Уварюємо соус пару хвилин до загустіння і перемішуємо з пастою. Прикрашаємо сиром і зеленью.

Відео рецепт 👇