Паста з консервованим тунцем у вершковому соусі

Як смачно зробити Паста з консервованим тунцем у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Паста з тунцем

Інгредієнти

– банку консервованого тунця
– Цибуля 1/2
– Томатна паста 1ч.ложка
– Сирний сир 2 ст. ложки
– Сух.часник 1ч.ложка
– Твердий сир 50г
– Макарони з твердих сортів пшениці
– Оливкова олія
– 150мл окропу

Паста з консервованим тунцем у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Макарони відварюємо до напівготовності, додаємо в готові макарони на нього олії, перемешиваем.

2. Розігріваємо сковорідку на середній вогонь. Злегка обсмажуємо порізані цибулю на оливковій олії до мягкости.

3. Додаємо тунець без рідини, твореный сир, томатну пасту, сухий часник і воду. Перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин. Додаємо готові макарони, посипаємо сиром, перемешиваем.

Відео рецепт 👇