Паста з куркою в вершковому соусі з помідорами та цибулею простий рецепт.
Інгредієнти
Філе курки – 500г
Цибуля – 1 шт
Помідори – 2 середніх
Часник – Пару зубчиків
Вершкове і рослинне масло
Вершки 20%-33% – 400мл
Паста з куркою в вершковому соусі з помідорами та цибулею покроковий рецепт
1. Обсмажуємо на рослинному маслі курку, додаємо вершкове масло і нарізану кільцями цибулю , обсмажуємо ще пару хв. Сіль і спеції за смаком (я додала чорний перець, паприка).
2. Далі очищені помідори і вливаємо вершки (не беріть 10%, беріть чим жирніше, тим краще, інакше маса не загусне і не буде так смачно!)
3. Даємо масі загуснути під закритою кришкою на мінімальному вогні. Зазвичай це займаємо хвилин 7-10. Відварюємо будь-які макарони і подаємо 🥰
Відео рецепт 👇