Паста з подчеревком і сиром

Як смачно зробити Паста з подчеревком і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На кожну порцію:
100 г пасти
50 г грудинки (використовувала злегка копчений подчеревок)
2 ст. л. тертого сиру (використовувала грана падано)
сіль, перець

Паста з подчеревком і сиром покроковий рецепт

1. Поставити варити в підсоленій воді пасту. Подчеревок нарізати брусками і обсмажити до рум’яної скоринки. Викласти м’ясо в мисочку (витопився жир залишити в сковороді), накрыть.
2. У сковороду покласти зварену альденте пасту і підливаючи потроху воду з каструлі, де варилася паста, довести макарони до готовності. Повернути в сковороду подчеревок, прогреть.
3. Влити дві ложки води з каструлі, зняти з плити, всипати сир, дати сиру розплавитися і подавати, посипавши свіжомеленим перцем.