Печеня з м’ясом і картоплею по-домашньому в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
М’ясо будь-яке, на ваш смак – свинина 🐷 яловичина 🐮 курка 🐔
Картопля 🥔
Гриби 🍄
Цибулю 🧅
Моркву 🥕
Помідори 🍅
Перець
Твердий сир 🧀
Сіль, спеції
Печеня з м’ясом і картоплею по-домашньому в духовці покроковий рецепт
1. М’ясо, цибулю, моркву, гриби обсмажити до злегка золотистого кольору, картоплю нарізати кубиком. Далі імпровізуйте, додавайте по своєму смаку: перець і помідори 🍅 ну або що любите.
2. Розкласти всі інгредієнти порційно в горщики, посолити, додати спеції і по маленькому шматочку лаврового листа 🍃 Сковорідку в якій смажилося м’ясо 🥩 деглазувати водою і получившимся залити бульйоном горшочки.
3. Відправити в духовку розігріту до 180° на 1.5-2 години. Орієнтуйтеся по картоплі. У кінці за бажанням засипати тертим сиром. Можна всі інгредієнти закладати в сирому вигляді, але ми більше любимо злегка підсмажені👌🏻