Печиво на розсолі від огірків в духовці

Як зробити смачне домашнє печиво на розсолі від огірків в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

мука — 3,5 склянки;
розсіл — 1 склянка
масло рослинне — 200 мл;
цукор — 7 ст. л.;
розпушувач — 1 ч. л. або
сода — 0,5 ч. л.

Печиво на розсолі від огірків в духовці покроковий рецепт

1. Розсіл повинен бути в міру солоним і не кислим. Проціджуємо його, виливаємо в миску. В розсолі розчиняємо цукор; Вливаємо олію, додаємо розпушувач або соду. Соду спочатку гасимо оцтом;
2. Невеликими порціями всипаємо борошно, ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Руками замішуємо гладке еластичне тісто; Готове тісто розкачуємо на присипаному борошном столі товщиною 0,5-0,7 см і формочками видавлюємо печеньки;
3. Деко застеляємо папером для випічки або фольгою. Розкладаємо на ньому печиво; Ставимо в духовку на 180°С і 10-15 хвилин. Печиво повинні трохи зарумяниться.