Морквяний торт з гарбузом і вершковим кремом

Як зробити смачний Морквяний торт з гарбузом і кремом вершковим рецепт простий.

Інгредієнти

Борошно пшеничне 85
Морква 100
Гарбузове пюре 50
Цукор 80
Яйця 60
Рослинна олія 55
Родзинки 50
Розпушувач 1 Ч. Л
Сода 0.5 ч. л
Сіль 0,2 ч. л
Кориця 0.6 ч. л

Вершковий крем.
Вершкове масло 82,5% 100
Цукрова пудра 35
Сирний сир 300

Морквяний торт з гарбузом і кремом вершковим покроковий рецепт

1. Вага інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Запекти гарбуз і пробити блендером до стану пюре. Порізати моркву до розміру гречаного зернятка. Якщо немає кухонної машини, натерти на дрібній або середній тертці. Попередньо замочити ізюм, щоб він був мягким.

2. Додати моркву, гарбузове пюре, яйця, рослинне масло, цукор, родзинки. змішайте борошно з содою, розпушувачем, сіллю і спеціями. Частинами всипати суху суміш рідких. Перемішати до однорідності. Зважити тісто і розділити на дві частини. Нероз’ємні кільця діаметром 12 см обернути фольгою. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 160-170 °C 10-15 хвилин. Остудити. “якщо у вас тільки одне кільце, бісквіти можете випікати по отдельности.
3. Вершковий крем.
Сир і вершки повинні бути холодними. Збити на середній швидкості до повітряного стійкого стану. 150 г – знадобитися для начинки.

4. Збирання і приготування:
Спекти бісквіт, остудити. Приготувати крем. Зважити і розділити для начинки і покриття. Перекласти в кондитерські мішки. Взяти перший бісквіт викласти шар крему для начинки. Взяти другий бісквіт, по середині зробити отвір діаметром 3-4 см і викласти на крем. Залишився крем пофарбувати водорозчинним барвником оранжевого кольору. Покрити торт і вирівняти торт у формі гарбуза. Прибрати торт в холодильник на 2-3 години. Зробити з мастики стебло. Термін зберігання торта – 72 часа.