Печиво “Персики” зі згущеним молоком з дитинства. Я просто обожнювала таке печиво, це не просто красиво, але і дуже смачно👌
Інгредієнти
🌺 180 г цукор
🌺 2 шт яйця
🌺 1 чл розпушувач
🌺 ванільний цукор 1 пакетик
🌺 500 г борошно
🌺 1,5 ст л сметана 20%
🌺 60 г вершкове масло
🌺 1 шт сік моркви
Крем:
🌺 200 г молоко згущене плюс крихта + волоський горіх
🌺 1 шт сік буряка
Випікати в розігрітій до 170° духовці 20 хвилин
Печиво “Персики” зі згущеним молоком з дитинства покроковий рецепт
1. Збиваємо яйця, ванільний цукор, цукор. Додаємо масло, сметану, борошно і розпушувач. Прибираємо в морозилку на 30 мин.
2. Ділимо на 16 частин, формуємо кульки і Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 170° 20 хвилин. Прибираємо середину і змішуємо крихту з вареним згущеним молоком.
3. Начиняємо персики і фарбуємо соком буряка і моркви, посипаємо цукром. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇