Як зробити Пхали з червоної квасолі, буряків, горіхів і зелені по грузинськи простий рецепт.
Інгредієнти
Квасоля червона відварна – 1 банка
Буряк – 4 шт. (середні)
Волоський горіх очищений – 100гр.
Кінза – 1 пучок
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Часник – 2 зубчики
Сіль, копчена паприка, чорний мелений перець – за смаком
Пхали з червоної квасолі, буряків, горіхів і зелені по грузинськи покроковий рецепт
1. Буряк відварити в шкірці нічого не відрізаючи або запекти у фользі кожну. Волоські горіхи попередньо замочити, промити і просушити. Цибулю дрібно нарізати і пасерувати 3 минуты.
2. Готову буряк натерти на дрібній тертці і перекласти в друшляк, щоб стекла зайва рідина. Квасоля, горіхи, кінзу, цибулю, часник і спеції подрібнити в комбайні, измельчителе.
3. Потім змішати все з буряком і сформувати пхали. При подачі прикрасьте гранатом і горіхами. Приємного апетиту! У нас вийшло не тільки красиве блюдо, але й дуже корисне!
Відео рецепт 👇