Пісочне печиво курабє з мармеладом

Як смачно зробити Пісочне печиво кураб’є з мармеладом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Моє улюблене кураб’є з малиновим мармеладом! Яке б печиво я не готувала, але от за це можу “продати душу” 😂😂😂!

Інгредієнти

ТІСТО (~22-24 шт.):
300 г борошна
190 г вершкового масла 82%
80 г білка
80 г цукрової пудри
1 г ваніліну
1 г солі

МАРМЕЛАД:
100 г малинового пюре без кісточок
90 г цукру
5 г 🍏 пектину

Пісочне печиво кураб’є з мармеладом покроковий рецепт

1. Масло і білки дістати з холодильника за 2-3 години до приготування, вони повинні бути кімнатної температури. 🔸Масло з’єднати з пудрою, ваніліном і сіллю, збити до посветления. Додати білки і збивати ще 2-3 хвилини до пишної світлої массы.
2. В отриману масу ввести просіяне борошно в два етапи, збити до однорідності. Тісто перекласти в кондитерський мішок (краще силіконовий або зробити подвійний) з великою насадкою (у мене для еклерів). 🔸Лист застелити папером. Відсадити заготовки, маленькою ложечкою (або пальцем 😂) зробити лунки (поглиблення) і відправити лист в розігріту до 200° духовку.
3. Випікати ~10-12 хв. режим верх-низ. Як тільки побачите знизу рум’яний обідок, нижній нагрів відключити і випікати печиво ще ~ 3-5 хвилин до золотистого кольору. 🔸Готове печиво остудити. 🔸Пюре малини помістити в сотейник і поставити на 🔥. З’єднати цукор з пектином перемішати і ввести в дощиком пюре.
4. Інтенсивно перемішуючи, довести суміш до кипіння і варити 2-3 хвилини. Зняти сотейник з вогню і швидко охолодити вміст до теплого стану, опустивши дно сотейника в миску з крижаною водой.

5. Перекласти теплий мармелад в кондитерський мішок і відсадити в лунки. Я ще кокосовою стружкою присипала 😁🙌. Мармелад дуже швидко стабілізується, не липне і не пачкается.