Мигдальне печиво Амаретто італійське

Як приготувати смачне Мигдальне печиво Амаретто італійський рецепт в духовці. Дуже смачне,апетитне італійське печиво з ароматного мигдалю з додаванням ніжного і вишуканого лікеру “Амаретто”.

Інгредієнти

-300-350 гр мигдальної муки
-2 яйця
-230 гр цукру
-1 ч. л. розпушувача (5 гр)
-щіпка солі
-1 ст. л. мигдального екстракту або 2 ст. л. лікеру Amaretto
-1 ст. л. какао порошку
-мигдаль (для прикраси)
-цукрова пудра (для обсипання)

Мигдальне печиво Амаретто італійське покроковий рецепт

1. Збити міксером яйця з цукром і сіллю до білої пишної маси. Додати мигдальний екстракт і перемішати. Мигдалеву борошно змішати з какао і розпушувачем, ввести в збиту масу і перемішати миксером.
2. Вийде густе, липковатое тісто, якщо рідке і дуже липке додайте трохи мигдальної муки (спочатку беріть 300 гр) З тіста скачати кульки по 30-35 гр., рясно обваляти їх у цукровій пудрі і викласти на деко з пергаментом.
3. Для прикраси вставити в серединку цілий мигдальної горішок. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 180° хвилин 15.

4. Орієнтуйтеся на свою духовку. Дістати з духовки і дати охолонути на деку. Спочатку печиво буде м’яким, після остигання, затвердеет.