Муссовый вишневий торт

Як смачно зробити Муссовый вишневий торт простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

мус:
вишня без кісточок 180 р
цукор 130 р
желатин 12 р
вода холодна 60 р
г вершки 33 400 р

бісквіт або шоколадне печиво 200 г
масло вершкове 35 г

шоколадна глазур:
темний шоколад 40 р
40-50 г вершки

Муссовый вишневий торт покроковий рецепт

1. Бісквіт або печиво подрібнити в крихту, додати розтоплене тепле масло. Перемішати. Утрамбувати у форму 16 див. Прибрати в морозилку.
2. Желатин замочити в холодній воді. Вишню підігріти до кипіння з цукром, додати набряклий желатин, ретельно перемішати і остудити до теплого состояния.

3. Холодні вершки збити до м’яких піків (коли погано тримаються на віночку), додати теплу вишню з желатином, швидко перемішати і відразу вилити в заморожену форму.

4. Поставити в морозильну камеру або в холодильник до повного застигання. Для глазурі розтопити шоколад разом з вершками, вилити теплу глазур на холодний торт.