Як приготувати пісочне печиво з м’ятою рецепт в духовці. М’яке, розсипчасте і дуже смачне печиво виходить за цим рецептом. І колір, який гарний! Спробуйте приготувати і.
Інгредієнти
Розпушувач – ½ чайної ложки
Яйце – 1 штука
М’ята – 1 пучок (30-40 грам)
Борошно – 200 грам
Цукор – 100 грам
Масло вершкове м’яке – 100 грам
Пісочне печиво з м’ятою покроковий рецепт
1. Нам знадобиться 30 грам листочків м’яти. Їх потрібно вимити і просушити. Викладаємо в миску. Зверху висипаємо 100 грам цукру. Занурювальним міксером все потрібно подрібнити до тих пір, поки не вийде однорідна кашка. Перекладаємо м’ятну масу в глибоку миску. Розбиваємо 1 яйце. Все збиваємо миксером.
2. В принципі, це можна робити і занурювальним міксером. Додаємо 100 грам м’якого вершкового масла. Ще раз все збиваємо до однорідності. Додаємо 200 грам просіяного борошна, ½ чайної ложки розпушувача. Добре замішуємо тісто. Воно виходить таким кремоподібним, м’яким, трохи липне до рукам.
3. Тепер формуємо печиво і викладаємо на деко. Руки краще змочувати водою, щоб тісто не прилипало. У мене вийшло 11 штук. Звичайною виделкою зробимо візерунок. Її також краще змочувати водою. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 15 минут.
4. Готове печиво збільшується в об’ємі, при цьому верхівка не повинна зарум’янитися. Подивіться, яке воно м’яке і розсипчасте. На наступний день воно не затвердів, а залишилося таким же м’яким. Приємного апетиту!