Піта коржі кишеньки простий рецепт. Піта дуже гарна заміна звичайного бутерброда. Адже в цей кишеньку можна покласти не тільки ковбасу і сир, але і будь-яку розсипчасту начинку.
Інгредієнти
275гр – води
15гр – пресованих дріжджів
295гр – пшеничного борошна в/с
100гр – ц/з борошна
5гр – солі
10гр – оливкової олії
Піта коржі кишеньки покроковий рецепт
1. Дріжджі розчиняємо у воді, додаємо два види борошна і замішуємо тісто з допомогою насадки гак близько 5 хвилин. Додаємо сіль і замішуємо ще 2 хвилини, потім масло і вимішуємо тісто до гладкого, однорідного стану; перекладаємо Тісто в контейнер, змащене рослинним маслом, прикриваємо і залишаємо на 1 годину при 24С;
2. Выброженное тісто ділимо на 6 рівних частин, підкочуємо, прикриваємо і даємо відпочити 10-15 хвилин; Кожен колобок розгортаємо в коло, діаметром 16-17 см і викладаємо на пергамент, прикриваємо і залишаємо на 30 хвилин на остаточну расстойку; Випікаємо при 250С на пекарському камені або деку, який прогріваємо разом з духовкою 3 хвилини, потім перевертаємо і печемо ще 3 минуты.
3. Додаток до рецептом.
1. Додатковий шарм Питам додасть семолина або манка. Розкачані коржі потрібно буде просипати перед остаточною розстойкою;
2. Після расстойки дуже обережно поводьтеся з коржиками, щоб не пошкодити їх і не притиснути, інакше вони можуть не розкритися;
3. Питам потрібен жар. Грійте духовку довго і заздалегідь разом з пекарським каменем або противнем.
1. Додатковий шарм Питам додасть семолина або манка. Розкачані коржі потрібно буде просипати перед остаточною розстойкою;
2. Після расстойки дуже обережно поводьтеся з коржиками, щоб не пошкодити їх і не притиснути, інакше вони можуть не розкритися;
3. Питам потрібен жар. Грійте духовку довго і заздалегідь разом з пекарським каменем або противнем.