Подвійний бургер з яловичиною і цибульними кільцями простий рецепт.
Інгредієнти
Інгредієнти на 6 бургерів по 1 котлеті:
•Булочки бріош – 6 шт.
•Яловичина (80/20) – 700 р.
•Огірки мариновані – 150 р.
•Цибуля червоний – 100 р.
•Цибуля білий – 250 р.
•Сир Чеддар – 200 р.
•Соус BBQ – 150 р.
•Вершкове масло – 50 г
•Спеції для фаршу:
•Сіль – 1 ч. л.
•Перець – 1 ч. л.
•копчена Паприка – 1 ч. л.
•Масло рослинне – 30 мл.
Інгредієнти для панірування цибулевих кілець:
•Яйце – 1 шт.
•Молоко – 230 мл
•Паприка – 1 ч. л.
•Сіль – 1 ч. л.
•Перець – 1/2 ч. л.
•Борошно – 130 р.
•Розпушувач тіста – 1 ч. л.
•Панірувальні сухарі – 200 р.
Подвійний бургер з яловичиною і цибульними кільцями покроковий рецепт
1. Нарубайте вручну або прокрутіть через м’ясорубку яловичину для котлет, співвідношення м’яса і жиру 80/20. Сформуйте котлети по 110-120 р. і приберіть в холодильник на 30 хвилин. Переходимо до цибульним кілець. Вам знадобиться дві миски, в першу миску розбийте яйце, влийте молоко і закиньте всі спеції, добре перемішайте після чого додайте просіяне борошно в миску і активно перемішуйте, поки все не перетвориться в однорідну массу.
2. В другу миску висипте панірувальні сухарі. Білий цибулю потрібно нарізати шириною 5-6 мм. і прибрати всі плівки. За допомогою двох вилок умочіть цибулеве кільце в рідку паніровку після чого в панірувальні сухарі, якщо хочете скоринку попишнее, то треба двічі занурювати в панировку.
3. Обсмажуйте у великій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. Змастіть булочки вершковим маслом і обсмажте до рум’яного кольору. Котлети обсмажуйте 2 хвилини з кожного боку, після першого перевороту котлети, слід викласти на неї 2 скибочки сиру і накрити крышкой.
4. Збірка бургера. Булочку змастіть соусом BBQ і викладіть солоні огірки зі свіжим цибулею, далі йдуть котлети, а зверху два цибулеві кільця, верхню булочку також змастіть соусом і додайте пару скибочок огірка. Їжте поки гаряче!
Відео рецепт 👇