Полуничний чізкейк з випічкою в духовці

Як зробити смачний Полуничний чізкейк з випічкою в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

на форму 16см:

для основи:
130 г вершкового масла
125 г пшеничного борошна
85 г мигдальної муки
70 г цукру
1 яйце

для сирного шару:
400 г кисломолочного сиру
70 г цукру
1 яйце
100 г вершків 33%
200 р полуниці + 30 г цукру

Полуничний чізкейк з випічкою в духовці покроковий рецепт

1. 70 г вершкового масла збити з цукром, потім додати яйце і перемішати, вмішати обидва види борошна, замісити тісто, сформувати кулю і прибрати в холодильник мінімум на годину. Тим часом полуницю проварити з 30 г цукру до загустіння і остудити. Можна протерти через сито з желанию.
2. Тісто розкачати і випікати при 180С близько 12 хвилин, в залежності від вашої духовки (важливо не пересушити). Остудити і подрібнити в крихту. Змішати з 60 г м’якого вершкового масла і сформувати основу чізкейку. Ретельно перемішати всі інгредієнти для сирного шару, а в кінці вмішати полуничний соус.

3. Вилити масу на основу і випікати при 130 120 хвилин. Потім повністю остудити при кімнатній температурі і прибрати на ніч у холодильник. Прикрасити свіжими ягодами 💫